Son Dakika
  • Spor tesislerinde uygulanacak tedbirler .
    Covid-19 ile mücadelede elde edilen başarı sonucu 1 Haziran tarihi itibariyle başlayan normalleşme süreci ile beraber Gençlik ve Spor Bakanlığı da, Gençlik Merkezleri ve Gençlik Kampları ile Bakanlığa bağlı spor tesislerinde uygulanacak önlemleri belirledi.
  • Yabancı kuralı değişecek mi? Sepil açıkladı!
    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil, futbol gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Yabancı kuralı değişecek mi? Rezerv takım düzenlemesi ne zaman hayata geçecek? TFF ile ne görüştüler? Sepil'den dikkat çeken açıklama...
  • Göztepe oyuncularla sezon sonu görüşecek
    Göztepe'de kulüp başkan vekili Talat Papatya, koronavirüs sürecine ilişkin yaptıkları görüşmelerde bir kısım oyuncularla anlaştıklarını, anlaşma sağlanamayan oyuncularla ise sezon sonunda masaya oturmayı planladıklarını bildirdi.
  • Göztepe'de ara Poko'ya yaradı
    SÜPER Lig'e 19 Mart'ta ara verilmesinin ardından yeniden sahaya çıkmaya hazırlanan Göztepe'miz, 12 Haziran Cuma günü saat 21.45'te evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
  • Mehmet Sepil: Sağlık en ön planda olacak
    Kulüpler Birliği ve Göztepe'mizin başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'e geri dönüş kararı ve küme düşmeme talebinin onaylanmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
  • Papatya: Bu Göztepe dağılmaz
    Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, transfer söylentilerini değerlendirirken, "Taraftarımız rahat olsun. Bu takım dağılmaz. Takımın yüzde sekseni kalmaktan yana" dedi.
  • 'Sonradan değil anadan doğma Göztepeliyim'
    Henüz çocuk yaşlarda sevdasının antrenmanlarını izlemeye gider ağabeyleri için top toplardı. Adnan Süvari’den, “Sen büyük bir futbolcu olacaksın” övgüsü aldı. Bu sözler, sarı kırmızılı formayı sırtından hiç çıkarmadan 16 yıl giymesini sağladı. O, adı Göz Göz’le bütünleşen İsmail Sütçü...
  • Medipol Başakşehir Soner'i bırakmıyor.
    Başakşehirli İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali güçlenirken, İstanbul ekibi İrfan'dan doğan boşluğu Göztepe'ye kiraladığı Soner Aydoğdu'yla doldurmak istiyor.
  • Göztepe'nin yeni transferi Wilczek
    Göztepe'miz ikinci yarının başında transfer ettiği Kamil Wilczek korona virüs arasından sonra başlayan idmanların yıldızı. Polonyalı golcü formuyla Teknik Direktör İlhan Palut'un gözüne girmeyi başardı.
  • Göztepe'de hentbol şubesini "Güçbirliği" yaşatacak
    Göztepe'de "Taraftarın şubesi" unvanıyla tanınan hentbol şubesi, camianın kenetlenmesiyle yaşatılacak.
Teknik Direktörümüz İlhan Palut'tan Antalya Kampı Öncesi Önemli Açıklamalar

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, sezona iyi başlayamadıklarını fakat ikinci bölümde bir çıkış yakaladıklarını söyledi. İlk yarıyı 23 puanla bitirdiklerini belirten Palut, ”Göztepe takımı daha iyisini yapabilirdi. Özellikle son 3 haftaya baktığımız zaman 2 deplasman maçından istemediğimiz mağlubiyetlerle ayrıldık. Bunlar belki puanlarla geçilseydi, ilk yarıyı iyi bir puan ve performansla bitirebildiğimizi söyleyebilirdim. İlk yarıyı özetleyecek olursak bence ne çok iyi ne çok kötü, ortalama seviyede bir ilk yarı geçirmiş olduk” dedi.
Palut, ligin ilk devresinin son haftalarında sahaya yansıttıkları istekli futbolu sürdüreceklerini belirterek, ”Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

”Antalya’da Eren, Yasin ve Veli bizimle olmayacak”
3 futbolcunun Antalya kampında olmayacağını açıklayan İlhan Palut, ”Bugün başlayacakları Antalya kampında Aytemiz Alanyaspor’la bir hazırlık maçı yapacağız. Antalya’da Eren, Yasin ve Veli bizimle olmayacak. Biliyorsunuz 34 kişilik kadromuz vardı. Bazı genç oyuncularımız var. Bunların daha verimli antrenman yapması, daha da önemlisi düzenli maç oynayabilecekleri bir yerde gelişim gösterebilmesi adına kamp süreciyle beraber kiralık verebileceğimiz takımlarla görüşeceğiz. Bu 3 oyuncu dışında genç oyuncularımızı da kiralık verip, takımımızı mutlaka ideal bir çalışma seviyesi sayısına getirmemiz gerekecek” diye konuştu.
Palut, yollarını ayırdıkları isimlerin son güne kadar profesyonelce çalıştığını kaydederek, ”Bazen bazı futbolcular için hava değişimi gerçekten performans adına olumlu etkiler oluşturuyor. Bizim de kendi oyun planımızda daha da yoğunlaşmamız adına sayımızı düşürmemiz gerekiyor. Hiçbir ayrılık çok sevindirici değil; ama bazen futbolda bunu önüne geçemiyorsunuz, yaşanması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

”Yönetim yeni kadro için temas halinde”
Ara transfer döneminde kadrolarına 2 veya 3 ismi eklemeyi düşündüklerini kaydeden Palut, ”Belirlediğimiz oyuncular var. Bunların görüşmeleri yapılıyor. Transfer süreç işi. Yönetim kurulumuz gerçekten çalışıyor. Hücum bölgesine 2 veya 3 takviye yaparak transferi kapatmak istiyoruz” dedi.
Ligin ilk yarısında sakatlanan Andre Poko’nun Antalya kampında takıma katılacağını belirten İlhan Palut, ne zaman hazır olacağının kampta belli olacağını, Atınç Nukan’ın ise tedavi sürecinin devam ettiğini vurguladı

Yorumlar (0)